skip to Main Content
Cykelvänligaste Arbetsplatsen Prisas

Cykelvänligaste arbetsplatsen prisas

Nu är det avgjort: Gryaab får den prestigefyllda utmärkelsen Göteborgs cykelvänligaste arbetsplats 2014.
För alla som blev utan pris den här gången gäller det att lägga i en högre växel och trampa på. Nästa utmaning är redan igång.

En stark och heltäckande cykelsatsning som toppas av en aktiv cykelgrupp och ett tydligt fokus ­– så lyder motiveringen till att Gryaab blir årets cykelvänligaste arbetsplats. Företaget har bland annat inrättat en välutrustad cykelhörna med mekställ, tryckluft och verktyg. Nytt för i höst blir utdelning av reflexvästar.

Ytterligare två priser delades ut, för Bästa cykelidé och Årets rookie. Chalmers uppmärksammas för sin satsning på en elcykelpool. CPAC Systems AB prisades för att en imponerande stor andel i personalen cyklar.

Cykelvänlig arbetsplats är ett projekt som syftar till att uppmuntra alla arbetsplatser som gör det lätt att välja cykeln. Arbetsplatser i Göteborg med minst tio medarbetare är välkomna att delta. För alla som blev utan pris i år finns en ny chans: 2015 års utmaning är redan igång. Besök Cykelvänlig arbetsplats och sätt nya mål!

Prisutdelningen ägde rum i Bältesspännarparken under Europeiska trafikantveckan. Hela rapporten från prisutdelningen för Cykelvänlig arbetsplats finnas att läsa här.

Back To Top