skip to Main Content
Prata Stadsutveckling På Göteborgsgirot

Prata stadsutveckling på Göteborgsgirot

Göteborgsgirot fyller fyra år och blir allt större. I år väntas totalt hela 6 000 cyklister delta i de olika loppen, allt från barn och motionärer till elit. Det är inte för sent att anmäla sig – ordinarie anmälan stänger den 28 april, men det går att efteranmäla sig nästa ända fram till start. Det enda som behövs är en cykel!

Arrangören, Giro Cycle Club, firar succén med att flytta evenemanget till Heden, så förutsättningen för folkfest är stor under tävlingsdagarna, 6-8 maj. Förutom start, målgång och sedvanlig service till deltagarna anordnas utställningar på Heden – och Göteborgs Stad trafikkontoret är naturligtvis på plats!

I år visar vi bland annat våra satsningar på fler och säkrare cykelparkeringar. Vi demonstrerar appen Cykelstaden (som alla cyklister redan bör ha laddat ned 🙂 ) och vi berättar om Göteborgs Stads strävan att bygga en tätare och grönare storstad.

Kom gärna förbi och diskutera stadsutveckling och cykelinfrastruktur med oss på lördagen och söndagen. Vi behöver dina och andra cyklisters synpunkter och förslag för att kunna göra ett bra jobb. Vi ses på Heden!

Läs mer om Göteborgsgirot här.

Tjuvtitta på trafikkontorets monter:

TK_Goteborgsgirot_2016

Back To Top