skip to Main Content
Upptäck Ett Nytt Rosenlund

Upptäck ett nytt Rosenlund

Torsdagen den 3 december slår Göteborgs Stad upp portarna till sitt informationscenter i Rosenlund. Förhoppningen är att göteborgarna ska bidra med både konkreta förslag och spännande visioner om områdets utveckling.

Det blir mer fokus på Rosenlund den närmaste tiden. Passa på att upptäcka den positiva förändring som området genomgått. Här finns ett spännande utbud av restauranger och butiker som är värda att besöka. I december ska bland annat ska portaler sättas upp vid ”entréerna” till Rosenlund, likt Carnaby Street i London. Det blir konstutställning, ”skattjakt” efter rosor och en ljud och ljusinstallation som genom dimprojektion visar rörlig bild i kanalen.

rosenlund_ros1   rosenlund_vattenproj2

God stadsutveckling är väl förankrad hos medborgarna. Genom att på det här sättet bjuda in till dialog hoppas vi hitta en bra strategi för hur Göteborg fungera genom de närmaste årens byggnationer.

Välkommen in under hela december, kl 16.30-19.30 (undantaget lediga dagar). Passa på att värma dig med lite kaffe, glögg och pepparkakor!

proj6   proj3

Vattenprojektion i Rosenlund

  • En ”dimprojektion” som visar rörlig bild i kanalen
  • Föreställning, bild och musik kl 17-18.30 , 3 ggr 6 min med start 2015-12-03 – 2015-12-31
  • Temat är kopplat till Göteborgs Stads vision

Film: Fredrick Egerstrand, musik: Christoffer Berg

Back To Top