Köpa länkar med Hemsideseo

Köpa länkar 

Att köpa länkar är i allmänhet en bra idé. Men vad ska man tänka på, vilka länkar ska man köpa och vilka ska man inte köpa för att få ut så mycket som möjligt? Sökmotoroptimering av oss. Det svarar vi på nu. Vi börjar med att berätta vilka tjänster vi erbjuder, men strax kommer vi att ge dig tips att tänka på när du köper länkar.

Vi erbjuder två tjänster för länkuppbyggnad

1. Köp länk från oss Vi har ett litet nätverk av webbplatser där du kan köpa länkar, som finns på listan nedan. 2. Vi köper länkar åt dig Vi har kontakt med många webbansvariga och SEO-byråer som också säljer länkar. På så sätt kan vi köpa länkplacering och samtidigt ansvara för innehållet. Nackdelen med detta arrangemang är att vi måste betala bloggägaren för din räkning, så du måste betala mer än om du hade köpt länkarna från oss. Men den stora fördelen är att du får fler bloggar att välja mellan. Vi skriver också artiklar åt dig så att du kan maximera din länkjuice för pengarna.

Är det värt att köpa länkar?

Ja, att köpa länkar är en bra idé, men bara om du köper länkar på rätt sätt. Det är alltid en dålig idé att köpa länkar från webbplatser som har “dopat” sin backlinkprofil med länkar av låg kvalitet. Så se till att du köper länkar från “riktiga” webbplatser för maximal effekt. Du bör inte köpa “starka” (bidragande) länkar från Fiverr.com eller liknande “gig”-sajter. Att till exempel köpa 50 DR50+-länkar är alltid en dålig idé. Google har redan markerat dessa sidor som spam. Detta innebär att du i bästa fall betalar pengar (vanligtvis cirka 500 £) för ingenting. I värsta fall kommer Google att straffa dig och du måste ta bort länkarna för att reparera skadan. Så varför köpa länkar? Eftersom köp av länkar från välskötta webbplatser gör att din webbplats ser bättre ut i Google.