skip to Main Content
Flexlink Cykelvänligaste Arbetsplatsen 2017

Flexlink cykelvänligaste arbetsplatsen 2017

Onsdagen den 20 september var det dags att dela ut priset för Årets cykelvänligaste arbetsplats 2017. I år var det Flexlink AB som fick den hedervärda titeln.

Prisutdelningen skedde i Göteborgs Stads utställningslokal Våning 2026 i Läppstiftet, under lättsamma och festliga former i samband med ett cykelmingel med ett 40-tal personer deltog. I vimlet märktes representanter från bland annat Göteborgs Stad trafikkontoret, juryn och de vinnande arbetsplatserna, och en panel bestående av Johan Nyhus, kommunalråd (s) med ansvar för trafik, infrastruktur, park och natur, Malin Månsson från trafikkontoret, samt David I’Ons från Gryaab, samtalade om cykelfrågor tillsammans med mingeldeltagarna.

Till årets cykelvänligaste arbetsplats 2017 utsågs Flexlink AB.

”Från 0 till 100 och snabbast hittills. Flexlink lyckades redan första gången man är med uppfylla alla kraven: först enklare grejer som parkering, hjälmar, luftpump och dusch men sedan också mekarhörna, elcyklar, förmånscyklar, cykelbidrag och annat som gör det lättare för den som vill cykla till och från jobbet. Denna raketstart gör företaget, som har 170 anställda i Gamlestaden, till den arbetsplats som i tävlingens femåriga historia snabbast har lyckats införa alla förbättringar. Flexlink visar att allt är möjligt, bara viljan finns!”

Till Årets rookie utsågs företaget Rotpartner.

”Rotpartner står för övertygelsen att friskvård på arbetstid är en god investering, som även gör företaget till en attraktiv arbetsplats.”

Bästa cykelidé 2017 stod White arkitekter för.

”Medarbetarna cyklade tillsammans jorden runt på 80 dagar, eller drygt 2 000 mil på våren och försommaren”.

  

Back To Top