Norrköping,- och Linköpings bästa städfirma?

Norrköping,- och Linköpings bästa städfirma?

Vi vill vara bästa städfirman i Norrköping , – och Linköping  och erbjuder en rad olika städtjänster till företag och privatpersoner. Vi står till tjänst 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Vill du slippa besväret och stressen med att städa när du flyttar? Kontakta oss så städar vi åt dig. Ni slipper städa och det hjälper dig att få en smidigare flytt.

Effektiv och noggrann städfirma

När vi utför flyttstädning i Norrköping eller någon annanstans i Sverige gör vi det med professionalism och med din tillfredsställelse som vår prioritet. Alla våra städare är kunniga och erfarna och erbjuder flyttstädning till konkurrenskraftiga priser med en garanti för kundnöjdhet. Hushållsnära tjänster såsom flyttstädning är avdragsgilla genom RUT.

Lyhörda och serviceinriktade

Du kan lita på oss när det gäller exakt och noggrann rengöring. Om du behöver ytterligare tjänster, som fönsterputsning eller städning av en kall vind eller källare, kan vi också göra det. Vi erbjuder inte bara städtjänster i Norrköping och Linköping utan i hela Sverige. Våra erfarna städare lämnar dig i goda händer. Oavsett vilken typ av flytt det gäller så arbetar vi enligt checklistor vid flyttstädningen, så inget missas. Våra medarbetare använder ergonomiskt korrekt utrustning för städning och miljövänliga material och rengöringsmedel.

Din städfirma online

Med 24- timmars onlinebokning kan du få en snabb offert på din flyttstädning till konkurrenskraftiga priser som alltid garanteras. Vi strävar efter att betjäna alla, även de som måste planera sin flytt på kvällen eller natt. Våra medarbetare har gedigen erfarenhet och vill alltid ge dig bästa möjliga service. Tveka inte att kontakta oss så kan vi tillsammans skapa den tjänst du behöver.

Vi städar allt minutiöst

När vi flyttstädar lämnar vi ingen yta orörd. Köket är ett rum med många lådor och skåp som behöver rengöras. Med tiden bygger kök upp mycket smuts och avlagringar som behöver tas bort efter flytten, och vi struntar inte i sådana detaljer när vi utför vår flyttstädning. Vi är proffs på vårt arbete och kan göra allt snabbt utan att glömma en enda detalj. Vi har ett väl beprövat system med checklistor för att veta att vi är klara på utsatt tid.