Topp 9 saker att göra i London med barn

London är ett fantastiskt resmål för familjer, med massor av roliga och spännande aktiviteter för barn i alla åldrar. Här är 9 av de bästa sakerna att göra i staden med dina små äventyrare.

Besök Naturhistoriska museet

Natural History Museum är ett måste för alla som besöker London med barn. Museet har en imponerande samling av uppstoppade djur, skelett och fossiler, inklusive dinosaurier! Barnen kommer att älska att utforska de olika avdelningarna och lära sig om mångfalden av livet på vår planet.

Ta en tur i London Eye

London Eye är ett ikoniskt landmärke i staden och erbjuder spektakulär utsikt över Londons silhuett. Dina barn kommer att älska att ta en tur på det stora pariserhjulet och se staden från ovan.

Utforska Tower of London
Tower of London är en historisk befästning som har varit hem för kungliga juveler, fångar och korpar genom århundradena. Dina barn kommer att njuta av att utforska tornet och lära sig om dess fascinerande historia.

Besök Vetenskapsmuseet
Vetenskapsmuseet är ett interaktivt museum där barn kan lära sig om vetenskap och teknik på ett roligt sätt. Museet har massor av praktiska utställningar, inklusive robotar, rymdfarkoster och mer!

Gå på ett äventyr i Harry Potter World
Harry Potter World är ett måste för alla fans av den berömda bokserien eller filmerna. Barn kommer att älska att utforska Hogwarts-skolan och magins värld genom interaktiva upplevelser. Se allt om Harry Potters London på Resakris.

Gå till Madame Tussauds vaxmuseum
Madame Tussauds Wax Museum är en rolig plats för hela familjen med vaxfigurer av kända personligheter från kungligheter till filmstjärnor – du kan till och med få ditt foto taget med dem!

Se vaktskiftet på Buckingham Palace
Vaktskiftet på Buckingham Palace är en traditionell ceremoni som äger rum varje dag klockan 11:00 från april till juli (och varannan dag under resten av året). Det är spännande för både barn och v0uxna att se vaktbytet ske.

Besök London Zoo
London Zoo har över 750 olika djurarter från hela världen – den perfekta platsen för djurälskare i din familj! Dessutom kan du uppleva trädtoppsklättring eller se matningen av pingvinerna eller gorillorna.

Utforska Hyde Park
Hyde Park är Londons största park med gott om plats för lek och picknick, samt lekplatser och möjligheter att hyra cyklar eller roddbåtar! Det perfekta stället att koppla av efter en lång dag med sightseeing. Lär dig mer om London på Destination Well Known.

Det finns otaliga aktiviteter att göra i London med dina barn – så många faktiskt att det kan vara svårt att välja! Dessa tio tips bör dock ge dig tillräckligt med inspiration för att planera din nästa familjeresa till vackra London.